Home Concerttip MOBY met ’25 Years of Play’ naar Sportpaleis

MOBY met ’25 Years of Play’ naar Sportpaleis

by Hannelore Dieleman

Het iconische elektroalbum Play van Moby viert dit jaar zijn 25e verjaardag. Hoog tijd voor een exclusieve tournee, met een stop op zaterdag 21 september 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen. Bovenop zijn greatest hits, trakteert Moby ook op nieuwe muziek uit het album always centered at night dat verschijnt op 14 juni.

Naast zijn muzikale carrière staat Moby ook bekend om zijn inzet voor het milieu en sociale rechtvaardigheid. Komen dansen in het Sportpaleis doe je met een extra goed gevoel, want Moby schenkt de volledige opbrengst van deze tour aan Europese dierenrechtenorganisaties.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 11u via livenation.be.

Mastercard kaarthouders genieten van prioritaire toegang tot pre-sale tickets vanaf woensdag 20 maart om 11u. Meer info via priceless.com/music.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde pre-sale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 21 maart om 11u en eindigt op vrijdag 22 maart om 11u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

FacebookWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More