Home Concerttip I H8 CAMERA Herentals, Kapel (04/06/2022)

I H8 CAMERA Herentals, Kapel (04/06/2022)

by Jos Buersens

Met Kapel hebben we er duidelijk een nieuwe Kempense concerttempel bij. Mauro Pawlowski, Bert Dockx, Jan De Smet, Stef Kamil Carlens, Taxi Wars Trio,… allen waren eerder ze al te gast op het podium van de Herentalse Kapel. Deze zaterdag valt de eer te beurt aan het Antwerpse I H8 Camera om de stille Kempen net iets minder stil te maken.

Naar goede gewoonte staat Rudy Trouvé aan het roer van de band en stuurt hij de improvisaties naar alle mogelijke richtingen, waarbij vooral het verwachte sterk wordt geschuwd. Hoewel er enkelingen zijn die als ‘min of meer vaste bezetting’ kunnen worden gezien binnen dit improvisatiecollectief, is er van effectief vaste groepsleden weinig sprake.

In Herentals zal Rudy Trouvé zich met maar liefst zeven andere muzikanten omringen en dat zijn er niet van de minsten. Stef Kamil Carlens, Elko Blijweert, Jef Mercelis, Matt Watts, Teun Verbruggen, Teuk Henri en Jacki Billet zullen op zaterdag 4 juni I H8 Camera vormen. Wat er precies te gebeuren staat, kunnen we je met de beste wil van de wereld niet zeggen maar met dergelijk klassenbakken op het podium weten wij dat wat er ook zal gebeuren, het onvergetelijk zal zijn.

I H8 Camera is die avond niet de enige band op het auditieve menu. De avond zal geopend worden door Bekszyński die met hun unieke combinatie van punk, jazz en avant-garde ongetwijfeld ook voor de nodige verrassingen zullen zorgen.

Tickets voor de avond kosten 10 euro en zijn te koop via deze link. Probeer maar eens redenen te bedenken waarom je geen ticket zou kopen.

Alvast tot dan!                                                                                   

Hieronder voorzien we je alvast van enkele relevante links.

I H8 CAMERA: FACEBOOK
HEAVEN HOTEL: FACEBOOK WEBSITE BANDCAMP
KAPEL: FACEBOOK WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More