Home Concerttip CONCERTTIP: Suncreek, Red Zebra en Dj Chesko op Strayay (04/06/20222)

CONCERTTIP: Suncreek, Red Zebra en Dj Chesko op Strayay (04/06/20222)

by Ann Cnockaert

Strayay, afgeleid van Strada Boys, een 52 jarige vereniging die oorspronkelijk ontstond als supportsclub van voetbalploeg KWS uit Adinkerke. Elk jaar werd er met Pinksteren een feestweekend georganiseerd. Op vrijdag Vlaamse artiesten met oa. Will Tura, Jimmy Frey, Joe Harris, John Terra,… Op zaterdag een playbackshow en het weekend werd afgesloten met op zondag een discobar, dit alles in de bekende tent op het marktpleintje. Ooit waren er nog Miss Strada Boys verkiezingen.

Met deze 50ste editie wil Pascal Cremery, aangesteld als nieuwe voorzitter, er een nieuwe schwung aan geven. Op vrijdag een retro avond voor het jonge publiek met Michiel Cnudde, Dj HS, Da- Rick, Olivier Pieters, BL VCKPRINT, Junne en Nina Black.

Op zaterdag een newwaveavond met Suncreek, Red Zebra en Dj Chesko (Der Klinke, Pesch, Bollock Brothers), in samenwerking met Seaside Vrienden. Op zondag de bekende rommelmarkt met bar in de tent en DJ Suresh. Bedoeling is met dit concept jong en oud te laten genieten van een spetterend weekend.

Facebook event

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More