Home Singles THE GRASSROOTS MOVEMENT – Zo Zie Je Maar (Pig Parade Records)

THE GRASSROOTS MOVEMENT – Zo Zie Je Maar (Pig Parade Records)

by Bart Verlent

Het is alweer twee jaar geleden sinds The Grassroots Movement nog iets nieuws uitbracht. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk, door de covid-maatregelen was het zo goed als onmogelijk om met de twaalf bandleden samen te komen, laat staan een nieuwe song te maken en op te nemen.

© The Grassroots Movement

Nu het leven terug min of meer normaal verloopt is The Grassroots Movement volledig terug. Zo Zie Je Maar vertelt het verhaal dat voor velen, die allicht ook snakken naar zweterige, troebele, zomerse avonden, herkenbaar zal klinken. Het is dan ook een zwoele song met vlotte raps van Swieso (Lefwerk) en Clifferd aangevuld met de warme stemmen van Ellis De Vreese en Stephanie Declerck. Zoals steeds is er die overweldigende blazerssectie en groovy ritmesectie die het nummer helemaal af maken.

Het wordt hoog tijd dat The Grassroots Movement wat meer kleur kan geven aan de zomer. Dat doen ze al met deze lekkere song en op 13 augustus kan je de twaalf koppige bende aan het werk zien op het Kampvuurfestival in Sint-Gillis-Waas, op 15 augustus staan ze op het Rijvers Festival in Zomergem.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More