Home Concerttip CONCERTTIP: Subway Freak Show (Zomerconcerten Stekene, Koewacht, 29/7/2022)

CONCERTTIP: Subway Freak Show (Zomerconcerten Stekene, Koewacht, 29/7/2022)

by Nel Mertens

Het bruist van energie, dus Koewacht wacht op jou! Dat het Waasland de culturele pechstrook van Vlaanderen was, heb je ons nooit horen zeggen, maar de nieuwe rockband Subway Freak Show uit Sint-Niklaas, bewijst het des te meer. Op 29 juli kan je de band er voor het eerst live aan het werk zien op de Zomerconcerten van Stekene (Koewacht).

De broers Jochen en Jeroen Maes groeiden op met muziek. Door de videogame ‘The Beatles Rockband’ ging er tijdens hun puberteit een nieuwe wereld open. Ze hadden bandjes op kleine podia en schopten het zelfs tot Humo’s Rock Rally, maar het was de pandemische periode die hen ertoe aanzette om samen met Lionel De Kemp, Mathieu De Maagd En Jesse Baart hun nieuwe, freakrockband  te starten.

Hun vurige attitude laat met raggende gitaren en doortastende ritmes een knetterende sound horen! Een adrenalineshot voor al wie graag eens naast de reguliere muzikale paadjes wandelt en toch fan is van bands als The Strokes, Cage The Elephant, Equal Idiots en Kasabian.

Facebookevent / Facebook / Vi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More