Home Concerttip CONCERTTIP: Prachtig Tachtig! (Eventhall Me, Maldegem, 10/02/2023)

CONCERTTIP: Prachtig Tachtig! (Eventhall Me, Maldegem, 10/02/2023)

by Nel Mertens

Nathalie Brys, zaakvoerder van The Music Office, heeft het goed begrepen: dansen en plezier maken maakt gelukkig, haalt het stresslevel naar beneden, is goed voor de hersenen en het lichaam en geeft een zalig gevoel. Uit de bol gaan hoort bij het leven en brengt mensen dichter bij elkaar.

En ook al liggen de eighties al 40 jaar achter ons, toch blijft de sound van de jaren tachtig nog steeds sterk aanwezig in het huidige muziekbeeld en laten jonge bands zich nog steeds inspireren door iconen uit die periode.

Daarom organiseert Brys op 10 februari een avondvullende show met hits van de jaren tachtig, gebracht door Koen De Smet, die met zijn band hits van Neyman, Van Duin en De Nys serveert. De Nederlandstalige jaren tachtig, dus!

The A-Ties o.l.v. Kurt Burgelman (Biezebaaze) brengen gedurende 2 uur de hits van Prince, Madonna, Depeche Mode, Duran Duran, Bon Jovi, Van Halen …

Dj Dirk Stoops sluit het feestje af in de late (of vroege) uurtjes.

Zin om de jaren tachtig opnieuw in te duiken? Trek dan op 10/02 naar de Eventhall Me op het industrieterrein in Maldegem, Industrielaan 6/ Bus 3. De deuren gaan open om 19 uur en de show start om 20 uur.

Een ticket kost 15 euro.

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More