Home Concerttip CONCERTTIP: Kwa Kwa (Gent, Café Aap, 28/3/2023)

CONCERTTIP: Kwa Kwa (Gent, Café Aap, 28/3/2023)

by Nel Mertens

Ze maakten hun  debuut met een optreden op de Heibelnacht in de Kinky Star in Gent, maar de gloednieuwe band Kwa Kwa, van het Kempische label Heibel, heeft binnenkort een heel eigen show gepland! Ga ontdekken dus, op dinsdag 28 maart in Café Aap op de Vlasmarkt in Gent!

Het was Chilly Milli, die de mannen van het chille milieu kent, en dit vijftal bijeen bracht onder de gloednieuwe formatie Kwa Kwa. Ruben Govers (WEBSTEK, trommels) op trommels, zijn broer Marnix Govers (bas), Ian Biermans (Bread for Duck, toetsen, gitaar) MCni (vocals) en Chilly Mili (vocals) brengen ‘Algemeen Nederlands gemengd met een verdachte dosis funk’. En dat kan ons alleen maar benieuwd maken!

Vanaf 21.30 uur dus feest in Den Aap en Kwa Kwa nodigt iédereen die een beetje chill is om de keet daar in brand te steken. Na hun show, zorgt dj Toka er voor dat we kunnen funken, grooven en shaken tot in de vroege uurtjes.

Facebook / Vi.be / Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More