Home Concerttip CONCERTTIP:  Hips Tits Lips Power: Peuk, The Glücks, Parlor Snakes, The Bellrays (CC René Magritte, Lessines, 23/10/2022)

CONCERTTIP:  Hips Tits Lips Power: Peuk, The Glücks, Parlor Snakes, The Bellrays (CC René Magritte, Lessines, 23/10/2022)

by Nel Mertens

Met in de titel ‘heupen’, ‘borsten’ en ‘lippen’ benadrukt men de vrouwelijke kracht die ze in Lessines een podium geven op 23 oktober. Maar laat het vooral de fantastische muziek zijn die voor de ‘power’ zal zorgen. Hips Tits Lips Power in CC René Magritte.

Een podium, plaats om te dansen, staanplaatsen voor het podium, hoge statafels, maar ook de ‘listening rooms’ worden opnieuw ingericht: plekjes met klassieke zitplaatsen, comfortabele fauteuils, tafels en stoelen… Comfort op ieders maat dus. Naast uitstekende muziek, wordt er ook lekker eten geserveerd.

Vier vrouwelijke rock-‘n-roll-bands staan er op het programma.

Frontlady Nele Jansen, Jacky (gitaar / Heisa) en Dave Schroyen (drums / Evil Superstars) laten met Peuk het beste horen dat ons gitaarlandje te bieden heeft. Ze zijn volop aan het werken aan hun tweede album en hebben ondertussen een loeierd van een livereputatie. Wij konden al enkele nieuwe nummers live meemaken en kunnen nu al verklappen dat het een dijk van een meesterwerk dreigt te worden.

Hot, wild, explosief, meeslepend, dat zijn The Glücks. Tina en Alek zetten een perfect samenspel neer en durven daarmee wel eens een moshpitje veroorzaken in het publiek!

Ook het Franse duo Parlor Snakes heeft nieuw werk om te laten horen. Eugénie Alquezar en Peter K laten hun nachtelijke noisy nummers genereus los met rauwe kracht en gevaarlijke spanningen.

Punk is the preacher….. Blues is the teacher.En ergens daartussen bevinden The Bellrays zich. Met hun punkrocksoul schrijft het duo uit Californië zijn eigen unieke identiteit op het podium. Echt, oprecht en intens!

Tickets kosten € 22 en kan je bestellen via deze link. Aan de kassa betaal je € 25.

Facebookevenement

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More