Home Concerttip CONCERTTIP: Gabriel Rios komt naar De Roma in Antwerpen

CONCERTTIP: Gabriel Rios komt naar De Roma in Antwerpen

by Hannelore Dieleman

Eerder dit jaar speelde hij voor een uitverkochte Ancienne Belgique, en in de herfst is Antwerpen aan de beurt. De meest Belgische van alle Puerto Ricaanse singer-songwriters Gabriel Rios staat op het podium van De Roma op donderdag 7 november. 

Gabriel Rios, geboren in San Juan, Puerto Rico, verhuisde op 17-jarige leeftijd naar België. Daar ging hij de wereld van de schilderkunst verkennen aan de Luca School of Arts in Gent. Maar al snel ontdekte hij dat zijn passie voor creativiteit zich niet beperkte tot het canvas. Samen met enkele muzikale gelijkgestemden zoals Jo Bogaert (bekend van Technotronic), jazzpianist Jef Neve, Kobe Proesmans (van The Colorist Orchestra) en de veelzijdige multi-instrumentalist/producer Ruben Samama, heeft Gabriel Rios een indrukwekkende reeks eclectische albums op zijn naam staan. Met zijn meest recente album, Flore, heeft hij zich gewaagd aan het opnieuw uitvinden van oude Latinklassiekers. Op zijn aankomende album staat de Spaanse taal centraal, maar deze keer niet met covers.

Dit concert is een coproductie tussen De Roma en Live Nation.

Tickets zijn beschikbaar via livenation.be en deroma.be.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More