Home Concerttip CONCERTTIP: Festerfest (Rotterdam, Baroeg, 09/04/2023)

CONCERTTIP: Festerfest (Rotterdam, Baroeg, 09/04/2023)

by Nel Mertens

Festerfest laat zich al enkele jaren kennen als een gevarieerd undergroundfestival. Na twee jaar in Dordrecht en vier jaar in Delft, strijkt het festival nu neer in Baroeg in Rotterdam, op paaszondag 9 april.
We krijgen een ruim programma, gevuld met opkomende en gevestigde artiesten in de harde, alternatieve genres.

Organisator Frank van Hekezen is alvast tevreden over de nieuwe locatie: “Na de omzwervingen in Dordrecht en Delft voelt het organiseren van Festerfest in Baroeg echt als thuiskomen. De harde alternatieve muziek waar ook Festerfest zich van bedient, zit bij Baroeg in het DNA. Met de eclatante mix die Festerfest eigen is, voegen we desondanks iets unieks toe aan de programmering van Baroeg.”

Ook dit jaar is de mix van stijlen weer bijzonder te noemen. Dat gaat van de partygrind van Rectal Smegma (die afgelopen zomer nog op het grootste metalfestival ter wereld Wacken Open Air stonden), de skatepunk met metalinvloeden van Drunktank (net terug van een tournee door Europa) tot Harry Merry (Rotterdamse cultartiest die eveneens internationaal aan de weg timmert). Dit wordt gecombineerd met dj’s en performers die bijvoorbeeld een “fabulous metal experience” verzorgen of elektronische stijlen als darkcore en schranz met elkaar vermengen. Een enerverende reis langs subgenres is dus gegarandeerd op paaszondag in Baroeg. Bijkomend voordeel: de dag erna is een vrije dag om te bekomen!

Tickets kan je vanaf 10 euro bestellen via deze link.

Festerfest / Baroeg / Baroeg Open Air

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More