Home Concerttip CONCERTTIP: albumrelease A Slice Of Life (Djingel Djangel, Antwerpen, 29/9/2022)

CONCERTTIP: albumrelease A Slice Of Life (Djingel Djangel, Antwerpen, 29/9/2022)

by Nel Mertens

A Slice Of Life staat met beide voeten stevig in de postpunk, alternatieve rock en wave. We draaiden hun eerste album Restless (2018) zowat zwart en nu dat tweede album in zicht is, poetsen we alvast onze platendraaier op voor nieuwe duistere tracks die alles van tafel beloven te vegen.

(c) Wim Kempenaers Photography

De nieuwe plaat Tabula Rasa wordt trots live voorgesteld op donderdag 29/9 in Djingel Djangel in Antwerpen. En die plek is niet zomaar uitgekozen. Dirk Vreys (zang), Nelson Da Silva (bas), Guy Wilssens (gitaar), Wim Kempenaers (gitaar), Francois-Xavier Reimeringer (drums) en Emmanuel Schaeverbeke (toetsen) zijn namelijk gewend om in Antwerpen te repeteren en dragen Djingel Djangel een warm hart toe. Een muziekclub die het DIY-concept op prijs stelt, maar ook open staat voor nieuwe alternatieve muziek die bij de grote media en radio’s het daglicht niet (mogen of kunnen) zien.

Op het nieuwe album vindt de band meer en meer zijn eigen identiteit en geluid. Elke song is een verhaal: soms ingetogen, dan weer uitbundig en zelfs een tikkeltje speels. Gitaren voeren nog vaak de boventoon maar er is ook plaats voor piano, elektronica en zelfs strijkers.

Tabula Rasa verschijnt op 23/9 digitaal, op cd en op vinyl. Een ticket voor het albumreleaseconcert op 29/9 kan je in voorverkoop aanschaffen voor slechts €5. Aan de kassa betaal je €8, maar zoals je weet is een goede voorverkoop altijd fijn en welkom voor de band en organisatoren!
Het optreden eindigt om 22 uur, waarna de band zelf gepaste muziek draait, met hun favoriete nummers.

(Her)lees hier alvast onze review over het eerste nummer Seven Days dat A Slice Of Life liet horen van hun aankomende album.

Facebookevent / A Slice Of Life / Djingel Djangel

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More