Home Belgisch Unieke hommage aan Arno in het Kursaal te Oostende

Unieke hommage aan Arno in het Kursaal te Oostende

by Hans Lenvain

23 april 2022 is een gitzwarte dag in het geheugen van zowat iedere Arno fan. Op die dag ruilde Arno het tijdelijke voor het eeuwige leven. En de droevige eerste verjaardag van dit gebeuren nadert met rasse schreden…
Maar wat een bagage aan mooie songs liet hij achter voor ons!
Zowel in Brussel als in Oostende werd hij ereburger en hij wordt in beide steden nog steeds op handen gedragen.

Arno wist dat het einde eraan zat te komen, dat gaf hem de tijd om enkele zaken te laten vastleggen. Eén van deze zaken was een herdenkingsconcert. Hij gaf de absolute zegen aan bepaalde muzikanten en het AB-team heeft samen met Mirko Banovic (bassist Arno en rechterhand voor de gehele plaat Opex), fotograaf en vriend Danny Willems en manager Cyril Prieur zo goed als mogelijk deze hommage proberen te realiseren. Dichter bij Arno zullen we nooit meer komen.
En dit herdenkingsconcert wordt nu heel concreet . Op 22 juni organiseert het Kursaal Oostende deze unieke tribute aan Arno.

©Foto: Hans Lenvain – Laatste optreden Arno in Kursaal Oostende

Patricia Kaas, Melanie De Biasio, Wim Opbrouck, Wim Vandekeyebus, Zwangere Guy, Ad Cominotto, Bj Scott, Jan Paternoster, Jean-Marie Aerts, Marie-Laure Béraud, Pieter-Jan, De Smet (PJDS), Roland, Serge Feys, Stef Kamil Carlens, en Stephan Eicher tekenen alvast present.

De ticketverkoop voor het concert te Oostende start op 8 maart om 11u en daarvoor kan je hier aanschuiven. Althans, we gokken op aanschuiven want de tickets zullen in geen tijd uitverkocht zijn.
Een alternatief kan de AB te Brussel zijn, daar vinden de hommages plaats op 17 en 18 juni.
Wil je er meteen een leuk uitje van maken, kan je ook nog naar de prestigieuze Salle Pleyel te Parijs, later in het najaar.

Lukt het je om aan tickets te raken? Dan hebben we nog één advies voor je op 22 juni: “Doe je verze zokskes oan en broave zin hé!”

©Foto: Danny Willems

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More