Home Belgisch PENNYPACKER – Robot

PENNYPACKER – Robot

by Hans Verhoeven

“En ja dames en heren, daar komen ze dan in de laatste rechte lijn met Pennypacker aan de leiding en gaat iemand daar nog over? Het kan, het kan, maar nee: Pennypacker wint!”

Vanzelfsprekend waren we liever wielercommentator geworden in plaats van hier onnozelheden te zitten tikken over rock-‘n-roll. Al is Pennypacker allerminst onnozel, ook al doen ze hun best om dat te zijn. Wat altijd een verdienste genoemd mag worden.

Het zijn er van bij ons en in de wedstrijd van die-van-bij-ons sprinten ze mee voor de prijzen. Ze hebben nog geen klassieker gewonnen maar dat komt wel, afgaand op dit, hun ep, waarna ze wegens sterker geworden een tandje kunnen bijsteken.

Want Robot is fel, energiek, vier songs vol volume waarvan we ons afvragen waar dit gaat eindigen. Nog geen eindstreep in zicht. Ye was al een meesterlijke single, de titelsong is dat ook al zit daar minder heilig vuur in, en de andere twee zijn geen achterblijvers. Ze zijn goed. En ze zijn nog lang niet aan de laatste rechte lijn. Al kunnen we het nu al zeggen, dames en heren: Pennypacker wint.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More