Home Belgisch OP DE GENTSE FEESTEN (16): REENA RIOT.

OP DE GENTSE FEESTEN (16): REENA RIOT.

by Didier Becu

Of festivalpodia meer kansen moeten bieden aan vrouwelijke muzikanten? Natuurlijk antwoorden wij daar volmondig ja op en op de Gentse Feesten kan je één van de beste talenten uit dit land gratis en voor niets zien: Reena Riot.

Het muzikale alter ego van Naomi Sijmons zit al een tijdje in de steigers, maar sinds ze haar debuut Nix  (opgenomen in een havenpand!) op de wereld losliet sloeg haar muziek in als een bom. Lovende recensies verschenen en massa en ook nog eens topoptredens op Copacabana en afgelopen weekend op Cactus.

Naomi Sijmons is een artieste die haar stem laat horen en er in korte tijd is in geslaagd om op hetzelfde niveau te komen van pakweg Trixie Whitley. Muzikaal wordt ze dan ook omringd door schoon volk: Jan Myny (Mel Dune), Alan Gevaert (dEUS, Chantal Acda), Bernd Coene (The Blues Vision) en Thomas Werbrouck (Krankland, Little Trouble Kids).

Live kiest Reena Riot voor een allesverpletterende wall of sound, maar met plaats voor reflectie. Muzikaal voedsel voor tere zielen. De band staat op zaterdag 27 juli om 20.15 uur op het Walter De Buckplein tijdens de Gentse Feesten. Gratis niet te missen topconcert!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More