Home Belgisch EQUAL IDIOTS – Run (Caroline).

EQUAL IDIOTS – Run (Caroline).

by Didier Becu

Je kan zeggen wat je wil van Thibault Christiaensen en Pieter Bruurs , maar je moet het toch maar doen! Geen duimbreed toegeven, lekker je eigen garagepunk maken en daarmee de hoogste toppen van het succes bereiken. Respect en al wat daarbij komt! 

De debuutplaat Eagle Castle BBQ ligt al een tijdje achter ons, maar behalve de straten van Hoogstraten onveilig maken, hebben de Equal Idiots zich de afgelopen tijd ook bezig gehouden met het schrijven van nieuwe songs. Run is de eerste die we te horen krijgen, en ook nu mocht producer Thomas Valkiers achter de knoppen plaats nemen. 

Tekstueel is het misschien wat zwaarder, want Run gaat over de worsteling met het sluimerende ouder worden en de onvermijdbare volwassenheid waarvan niet valt weg te lopen, maar voor de rest is dit Equal Idiots pur sang zoals we ze het liefst hebben. Garagerockpunk van net iets meer dan 2 minuten, ideaal voor een moshpit of om je kamer met wat luchtgitaarbewegingen tot schroot om te bouwen. 

Komende concertdata:

09.08 Nirwana Tuinfeest (NL)
17.08 Pukkelpop (Main Stage, 14:40-15:30)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More