Home Belgisch Himshe brengt donkere lynchiaanse pop naar Djingel Djangel

Himshe brengt donkere lynchiaanse pop naar Djingel Djangel

by Mark Van Mullem

Dat we een boon hebben voor die prachtige, atmosferische en emotioneel geladen/ beladen met David Lynchiaanse aura omgeven pop van het Gentse Himshe hoeft geen geheim meer te zijn. We wijzen jullie dan ook heel graag op de doortocht van deze band in Djingel Djangel op het Eilandje in Antwerpen, op vrijdag 26 november 2021 tijdens de tweede BMA NIGHT, een samenwerking tussen de Facebook community BMA en Djingel Djangel, die maandelijks Belgische muziek onder de radar in de kijker zetten.

foto: Wouter De Laender

“En laat ons hopen dat dat dra ook mét publiek kan en dus ook met een door de band te horen verdiend oorverdovend luid applaus. Een staande ovatie!”. Zo besloten we ons live-verslag van de Himshe livestream op 19 april ll. Nu gaat dat dus eindelijk gebeuren, al lijken onze herwonnen ‘vrijheden’ opnieuw precair. Voorlopig kan live-muziek gelukkig nog! Een reden temeer om zeker af te zakken naar Djingel Djangel, al zal wie de livestream volgde allicht niet meer overtuigd moeten worden.

Himshe wordt ook nu bijgestaan door Naomi Sijmons. De band zal allicht hun ep Stay brengen, wij hopen stiekem ook op nieuw materiaal en onverwachte of verhoopte covers, zoals toen Einstürzende Neubautens Sabrina.

Na de set van Himshe volgt er nog een ‘Belgian afterparty’ met Dj François Du Painlait, AB Resident en deel van Mixnutten. François brengt het beste uit zijn collectie belpoptunes mee en speelt ten dans tot in de vroege uurtjes.

Op BMA NIGHT 2 dus live muziek van het onvolprezen Himshe en een heuse belpop afterparty. Er zijn ergere manier om aan dat laatste weekend van november te beginnen.

Tickets kosten slechts € 15 en kan je bestellen via djingeldjangel.be. Tot dan? OK, afgesproken!You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More