Home Belgisch ERIC GEURTS – I Still Believe In Miracles (Flying Snowman Records)

ERIC GEURTS – I Still Believe In Miracles (Flying Snowman Records)

by Mark Van Mullem

Een beklijvend verhaal vertellen in minder dan drie minuten? Het is weinigen gegeven. Dat Eric Geurts met zijn nieuwe single I Still Believe In Miracles een meer dan verdienstelijke poging doet, is een understatement. Want in deze bijzonder aanstekelijke en pakkende country rocksong, vertelt de gitarist en singer-songwriter ons met grootse sier het onfortuinlijke verhaal van een tienermoeder die ondanks alles nooit de moed opgeeft. Ja, ze gelooft nog steeds in mirakels. Volgens haar komt het goed!

Het refrein zing je al gauw spontaan mee en je hoopt dat het ook echt allemaal goed gaat komen voor de jongedame in kwestie. Laat dat mirakel dus maar plaatsvinden, ze verdient het. Geurts zingt het met zoveel hoop en overtuiging, de begeleidende gitaren klinken fantastisch en de bijgaande koortjes zorgen voor een fijn sfeertje.

I Still Believe In Miracles is een song die zich al snel gaat nestelen in je gehoor. Daar zijn eigenlijk weinig luisterbeurten voor nodig, zo ondervonden we.

I Still Believe In Miracles is de vierde solosingle van Geurts, die het na een lange carrière als producer, songschrijver voor anderen en als lid van bands als The Seconds, Kiss The Bride en NeverB4 in 2020 nu solo probeert. Misschien had hij dat al wel eens eerder mogen doen, want na de vorige singles Heaven, I’m Not Afraid Of The Dark en Free Our Hearts is ook deze vierde single bijzonder sterk. Goede zet dus van Geurts. Het is dan ook uitkijken naar een album van de gitarist en singer-songwriter. Wordt hopelijk vervolgd!

I Still Believe In Miracles is uit op Eric Geurts’ eigen label Flying Snowman Records en verkrijgbaar sinds 3 oktober 2020. Ook te vinden op Spotify.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More