Home Belgisch ZIELERUST – She knows (Dust Records)

ZIELERUST – She knows (Dust Records)

by Nel Mertens

ZiELErUsT is op zich een mooi concept. Gemoedsrust vinden in jezelf. Of in de dood, na een onrustig bestaan, de eeuwige zaligheid ervaren. Een zwaar begrip, dat het Leuvense duo ook een passend geluid geeft. De twee heren – die eerder ervaring op deden bij o.a. Dead Souls – laten een eerste track horen uit hun aankomende album.

De donkerdiepe vocals en heerlijk uitgerekte, helse elektronica laten in niets uitschijnen dat er zoiets bestaat als ZiELErUsT. En toch zit er in de track ook rust verscholen, in de sobere, repetitieve baslijn, het ritme en de somberkille melodie. De synths brengen daarbij de nodige pit met scheurende intermezzo’s en de duisternis wordt verlicht door de backing vocals.

She Knows is de eerst track die ZiELErUsT uitbrengt van hun album Hier en vind je op alle streamingplatforms terug. Luisteren brengt geen ZiELErUsT, maar doet alvast uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram / Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More