Home Singles ZEER KLEINE SPEELDOOS – Sneeuwman (Klankkast)

ZEER KLEINE SPEELDOOS – Sneeuwman (Klankkast)

by Bart Verlent

Op 26 juni speelt Aroma Di Amore een reünie optreden op Sinners Day, dit zou meteen het allerlaatse optreden zijn van deze unieke band. Maar sommige groepsleden werken wel nog samen aan een nieuw project. Bassist/componist Lo Meulen en zanger/tekstschrijver Elvis Peeters zijn een nieuw project gestart samen met Luka Maria (dochter van Anton Walgrave) onder de naam Zeer Kleine Speeldoos.

© Zeer Kleine Speeldoos

Op 3 juni verschijnt de debuutep van dit project waarvoor Meulen de muziek schreef, Peeters zorgt zoals altijd voor de licht absurdistische teksten die hij inzong met Luka Maia. Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, Clairval…) nam naast de productie ook alle andere instrumenten voor zijn rekening. Geert Waegeman (ook gekend van zijn werk bij Aroma Di Amore maar ook voor Poesie Noir, Cro Magnon, Bart Peeters,…) nam de viool ter hand.

Sneeuwman is de eerste single uit de te verschijnen ep en heeft een maatschappelijke relevante tekst. Het nummer ruikt wat naar het donkere Aroma Di Amore-geluid, gelukkige schijnt er bij Zeer Kleine Speeldoos ook een lichtpuntje in de vorm van de heldere stem van Luca Maria die voor het perfecte tegengewicht zorgt.

Zeer Kleine Speeldoos is het sublieme en eigentijdse vervolg op Aroma Di Amore. Een zeer kleine speeldoos met veel inhoud.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More