Home Singles MOMOYO – Mouth (Starman Records)

MOMOYO – Mouth (Starman Records)

by Bart Verlent

Het zal je maar overkomen, je wilt als band opnieuw beginnen onder een nieuwe naam met een fantastische debuutep maar dan gaat het de wereld in lockdown. Nee, de release van de eerste van Momoyo kon nauwelijks op een slechter moment vallen. Gelukkig liet het talentvolle vijftal de moed niet laten zakken en verschijnt dit najaar hun debuutalbum Gaps In Time.

@ Louise Degraeve

Na het wondermooie Bones krijgen we nu nog een voorproefje uit het te verschijnen album. Mouth is een song over dansen tot je vergeten bent waarom je er nood aan had. Uitschakelen die hersenen, in het donker leef je op het ritme van je hart. Tegelijk gaat dit nummer over de gevaren van dat fragiele gevoel van controle. Het is dus een ode aan vluchten zonder stil te staan bij de gevolgen.

Zoals de meeste Momoyo composities is Mouth een redelijk melancholisch song, tezelfdertijd is het nummer ook heel dansbaar. Deze band maakt heel smaakvolle nummers. Dit is geen ordinair dancetrack maar een song met veel diepgang en variatie. Een topsong!

Op 29 mei geeft Momoyo een duoshow in het Gentse Café De Loge.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More