Home Singles YOKAN – Stangers Again

YOKAN – Stangers Again

by Bart Verlent

Het Gentse zestal Yokan liet zich door Japan inspireren voor hun groepsnaam, ze vonden Yokan beter klinken dan Jay and The Coffee zoals de band vier jaar geleden debuteerde. Ondertussen werd de band in 2020 beloond met de publieksprijs van Humo’s Rock Rally en verschijnt binnenkort de tweede Yokan-ep Koi No Yokan.

© Yokan

Stangers Again is het derde en tevens laatste voorproefje uit de nieuwe ep.

Het onderwerp van het nummer is niet echt origineel, de liefde…, maar het geluid is dat wel en klinkt heel straf. De single klinkt vrij krachtig en aanstekelijk dankzij avontuurlijk synth-geluiden, smerige gitaren en Tibor Pokuta die met veel overtuiging zijn tekst in het nummer gooit.

Als alle songs van de ep even straf zijn als deze Stranger Again gaan we Yokan komende zomer zeker op een aantal zomerfestivals te zien krijgen. De band maakt muziek die in de studio al heel energiek klinken dus live gaat dat zeker ontploffen. Op woensdag 14 december stelt Yokan hun ep voor in de Charlatan in Gent.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More