Home Singles WOLFEWOLFE – MNGN (Eigen Beheer)

WOLFEWOLFE – MNGN (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Vorig jaar maakte we kennis met het project van multi-instrumentalist Esher Coorevits (Jan Verstraeten, Noémie Wolfs, Momoyo en Galine) en auteur en muzikant Jonas Bruyneel (Momoyo, Vincent Coomans en auteur van Vijd en Voorbij Het Licht) WolfeWolfe genaamd. Met dit project wil het duo melancholische, Nederlandstalige pop/triphop (of zoals ze het zelf omschrijven: middernachttriphop) maken waarin poëzie en de bezwerende klarinet van Hadewych Van Den Eynde centraal staan.

(c) WolfeWolfe

Vorig jaar debuteerde WolfeWolfe met de single ZNK. Meer dan een jaar later krijgen we eindelijk een tweede single. MNGN (mangaan) is een nummer over willen en kunnen vergeten. Het is een ode aan afscheid nemen en geduldig wachten.

De muziek kwam tot stand in het kader van een literatuurproject van het Letterhuis en schrijvershuis Het Lijsternest. Esther ging daarna aan de slag met de poëzie van Jonas om de tekst samen te stellen. Zodat de donkere muziek mooi wordt aangevuld met poëtische woorden.

Het is een uniek pareltje geworden waarin de muzikanten elkaar perfect aanvullen en zo één subliem geheel afleveren. De clip van Frederik van Melle die beeldend kunstenaar Lara Breine volgde terwijl zij een houtsnede maakte bij de tekst, past perfect bij dit wondermooie nummer.

Hopelijk moeten we weer niet meer dan een jaar wachten op het vervolg van deze knappe song.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More