Home Singles WINTER WOODS – Boundaries

WINTER WOODS – Boundaries

by Bart Verlent

Winter Woods is een indiefolk band uit Namen die is opgericht in 2017. Dit vijftal focuste zich eerst om veer ervaring op te doen op concerten en festivals zodat ze in 2019 klaar waren om de studio in te duiken met Marka (Allez Allez) achter de knoppen. Het resultaat was het album Rosewood dat overal lovend werd onthaald, maar de grote doorbraak kwam er niet omdat covid er een stokje voor stak. Dat was dus even slikken, maar Winter Woods bleef niet bij de pakken zitten en schreef al een pak nieuwe nummers.

© Winter Woods

In februari kregen we al de nieuwe single On My Own waar het talent van deze kerels van af spat en nu krijgen we een tweede nieuwe song. Voor de band is Boundaries een hymne voor de terugkeer van het feestelijke en vrolijke leven. Zanger Maximilien wou in deze song de gevoelens van opsluiting, isolatie en en beperkingen van de pandemie verwerken. Maar toch is het geen donker nummer geworden, het sleurt je mee in een feel good vibe met een aanstekelijke strofe en een super catchy refrein.

Winter Woods staat voor vrolijke indiefolk waar we een ferme knipoog in horen naar Mumford And Sons en Of Monsters And Men. De sound van deze band, daar wordt je instant vrolijk van, net zoals bij deze single.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More