Home Singles WINSTON – Lianne Ging Op Reis!

WINSTON – Lianne Ging Op Reis!

by Bart Verlent

De Limburgse Simon Alice Renée kennen we als woordenkunstenaar, dichter, ondernemer en muzikant. Deze artistieke duizendpoot stond als tiener naast onder andere Johan Verminnen, Sabien Tiels en Tars Lootens en nam deel aan Humo’s Rock Rally en Limbomania. Sinds vorig jaar maakt hij muziek onder de naam Winston met Bert Janssens op gitaar en Wouter Theunis aan de drums.

© Winston

Voor de single Lianne Ging Op Reis nam hij zijn vrouw en schoonzus mee in de studio. Zij verzorgden de backings en Arnout Hellofs nam de mix en productie voor zijn rekening.

Het lijkt een zorgeloos nummer maar het gaat eigenlijk over een vrouw die terminaal is en nog haar volledige bucketlist wilt afwerken. Tijdens de strofes horen we luchtige latinovibes en in het refrein wordt alles uit de kast gehaald om er iets bombastisch van te maken. In combinatie met de humor van Simon maakt het deze single heel bijzonder.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More