Home Singles WILL SAMSON – Arpy

WILL SAMSON – Arpy

by Ann Cnockaert

De Britse ‘folktronica’ muzikant Will Samson kondigt met de release van zijn nieuwe single Arpy de komst van z’n nieuwe album Active Imagination aan. 

Cover Arpy

De nieuwe plaat Active Imagination is de opvolger van 2019’s Paralanguage, uitgebracht via Wichita Recordings. Het nieuwe album bestaat uit negen prachtige nieuwe stukken, en voelt als een rijk gelaagde meditatie over het idee van erbij horen, identiteit en de zoektocht naar een thuis in een instabiele wereld.

Will Samson knutselt als geen ander met minimale elektronica en weids uitdeinende klanklandschappen. Zijn muziek is elektronisch, experimenteel en wordt gekenmerkt door zijn wondermooie falsetstem. Met gitaar, piano, drums en elektronica maakt Samson soundscapes die perfect passen in het schap waar je ook Mount EerieBon Iver en Sigur Ros vindt. 

Arpy neemt de luisteraar mee op verkenning in een betoverend, dromerig landschap en licht een tipje van de sluier op van wat we kunnen verwachten van het album Active Imagination dat in het voorjaar zal verschijnen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More