Home Singles WHORSES – Soy Cuck/ Shaking (Labelman)

WHORSES – Soy Cuck/ Shaking (Labelman)

by Ann Cnockaert

Het verhaal van deze Kortrijkzanen begon ergens in 2017. Beginnend in de vele bruine muzikale kroegen zoals elke band dient te doen, maar later op het prestigieuze Sonic City en in de Ancienne Belgique, Trix, Vooruit en VOLTA. Whorses speelde in het voorprogramma van Belgische cult bands als STAKE, Brutus en Raketkanon. Nu is het tijd voor de dubbelsingle Soy Cuck en Shaking van hun debuutplaat die we mogen verwachten in april 2022.

Met Soy Cuck worden we getrakteerd op een stevige portie noiserock waarbij Whorses je zonder enige moeite mee sleurt in hun waanzin. Headbangend, met ruige en retestrakke riffs ontploft het nummer maar gaat met perfecte timing moeiteloos over naar weloverwogen rustmomenten. Dat Whorses zichzelf ook weer niet te serieus neemt bewijst de humoristische clip.

Met Shaking krijgen we de zachte kant van Whorses te horen

Whorses is een band van extremen: ze halen het ruigste en zachtste in zichzelf én ieder naar boven die durft duiken in dat tegelijk beukende en broze klankenbad. We waren al overtuigd toen we de band zagen in het voorprogramma van Brutus, dus we zijn zeker benieuwd naar de debuutplaat!

Voor de diehard fans of de ongeduldigen onder ons, je kan het album reeds voorbestellen via Labelman en markeer ook alvast 16 april 2022 in je agenda voor de releaseshow in het Wilde Westen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More