Home Singles WE HATE YOU PLEASE DIE – Adrenaline (NMAS/Incisive Records)

WE HATE YOU PLEASE DIE – Adrenaline (NMAS/Incisive Records)

by Bart Verlent

We Hate You Please Die is een trio uit Rouen dat klinkt zoals de groepsnaam doet vermoeden: vurig, gedreven, als een vuistslag in de maag. Het trio heeft twee albums en een ep achter z’n naam staan waarop ze postpunk, garagerock en een flinke dosis noise combineren. In het Franstalig landsgedeelte van ons land stonden ze al regelmatig op het podium, in Vlaanderen helaas nog niet.

© Carolina Moreno

Wie weet komt daar verandering in met de nieuwe single Adrenaline. Het nummer gaat over het gelijknamige hormoon dat je een gevoel geeft van gewichtloosheid waarbij je de controle over jezelf kan verliezen en jezelf overtreffen. Dat gevoel werkt verslaven en zal je helpen de beste versie van jezelf te zijn.

Is deze track ook verslavend? Ja!!! Zeker en vast.

Eerst krijgen we een The Jesus And Mary Chain vibe ten tijde van Psychocandy, die daarna verandert in een soort van combinatie van Sonic Youth en Idles. Het nummer schuurt en zweept op en zorgt voor een stevige adrenaline stoot.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More