Home Singles WE ARE OOH PEOPLE – Vodka With Lime

WE ARE OOH PEOPLE – Vodka With Lime

by Nel Mertens

“It’s all about the OOH’s and the AAH’s!” Met een basgitaar, een gitaar, een zanger, een zangeres, oude analoge synths en een computer, maakt het Brugse vijftal We Are Ooh People een heel eigen mix van new wave, dance en electro. Heel gebruikelijke instrumenten, gebruiken deze buiten-aardlingen om te communiceren met andere OOH-mensen over de hele aarde: “Echte mensen die luisteren en helpen de boodschap te verspreiden, zullen evolueren in positronische, superluminale, gespirtualiseerde mensachtigen, om nooit meer verdrietig te zijn.”

Een ritmische track over het herinneren van de goede dingen in het leven in een donkere, donkere wereld, krijgen we te horen in hun recentste single Vodka With Lime. Het duet van de stemmen van Tiny De Keyzer en Bart Philips, het toetsenwerk van Kevin Van Volcem die zowel voor de beats als melodieuze syntlijnen zorgt, Sven Devriese op gitaar en David Declerck op basgitaar zorgen voor een knap uitgewerkte synthwavesound.

Na hun debuut-ep Defloration (2018) en de ep Luxuria (2018) is hun zelfgetitelde debuutalbum er. Digitaal is het al beschikbaar via Bandcamp, maar We Are Ooh People is vanaf 9 september ook op vinyl verkrijgbaar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More