Home Belgisch WAYNE MATTHEWS – Since I Fell Apart (Eigen Beheer)

WAYNE MATTHEWS – Since I Fell Apart (Eigen Beheer)

by Kennet De Bondt

Voor wie op oktober 2019 keek naar Belgium’s Got Talent is Wayne Matthews (Wayne Debock) geen onbekende meer. Daar haalde de West-Vlaming al sterk uit met de zelfgeschreven song Air terwijl hij zichzelf op gitaar begeleidde. Intussen heeft de singer-songwriter niet stilgezeten en vandaag verrast hij ons met het gloednieuwe nummer Since I Fell Apart.

Het nummer begint met piano en gitaar en meteen wordt duidelijk dat we hier met een muzikant te maken hebben die ook daadwerkelijk muziek kan spelen. Wanneer Wayne begint te zingen blijkt ontegensprekelijk dat artiesten als Ed Sheeran en Shawn Mendes voor hem rolmodellen zijn. Het pallet aan instrumenten in de release wordt knap vervolledigd door bas en drumcomputer die dit nummer net dat hedendaagse tintje geven.

De song is melancholisch, aangrijpend, goed gestructureerd en feilloos gebracht en geproducet. Wij kijken dus ook uit naar het vervolg met hoge verwachtingen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More