Home Singles WARDROBE – Real Love

WARDROBE – Real Love

by Bart Verlent

Johan Verckist is een vat vol ideeën, dat bewijzen de album releases van zijn band Wardrobe. In 2019 bracht de band hun tweede album Giving Up A Ghost uit met wondermooie melancholische songs. Vorig jaar verscheen album nummer drie, Jason, waarop Verckist en co meer het experiment opzochten. Het resulteerde in een avontuurlijke plaat. Nu is Wardrobe er terug met nieuw werk.

© Wardrobe

En ja hoor deze Real Love klinkt weer anders dan het andere Wardrobe-oeuvre. Het nummer klinkt speels en erg vrolijk! Het is zomaar gelukt om een aanstekelijk zomerse single af te leveren waar je moeilijk op kan stilzitten. De bas en drum klinken groovy en het leuke gitaarriffje maakt het nummer gewoon af.

Verckists zang klinkt vrij optimistisch en daarmee leveren ze met deze single misschien de meest kleurrijke song af die Wardrobe ooit maakte. Sarah Pepels (Portland), die ook al te horen was op Giving Up A Ghost, zorgt voor fijne backings.

Leuk dat Wardrobe hun creativiteit altijd ten volle gebruikt en songs uitbrengt die we van de band niet verwacht hadden. Real Love is een topsingle waar we geen genoeg van krijgen.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More