Home Singles WANTHANEE – Mid Day Dream (V2 Records)

WANTHANEE – Mid Day Dream (V2 Records)

by Bart Verlent

Nadat Wanthanee in 2016 eindigde als één van de winnaars van De Nieuwe Lichting werd het vrij stil rond de zangeres uit De Panne. Ze was datzelfde jaar nog te zien op diverse festivals en pas in 2018 verscheen de single As Long As We’re Breathing, de opvolger van Only Shadows Remain (waar ze De Nieuwe Lichting mee won). Deze single kreeg spijtig genoeg weinig airplay. Nu heeft Wanthanee getekend bij V2 Records en zullen we haar nieuw werk waarschijnlijk meer op de radio horen.

(c) Wanthanee

Mid Day Dream is haar eerste single voor V2 Records en tevens het eerste nummer uit Wanthanee’s debuutplaat. De song gaat over kinderdromen die uitkomen en over haar drang om zichzelf te blijven tijdens haar schooltijd.

Het is een zweverige indiepop song die perfect aansluit bij het thema van het nummer. Wanthanee pakt ons weer in met haar betoverende stem op lome beats en dromerige electro. De perfecte song dus om bij te dagdromen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More