Home Belgisch VRONI – Midnight Fever

VRONI – Midnight Fever

by Nel Mertens

Na haar eerste single Lonely, een uitverkocht concert in de Minard en een jaartje zoeken welke richting ze zou uitgaan met haar project Vroni, brengt de 24-jarige Vroni De Moor, een tweede single uit.

Deze keer is het een newwavetrack met een poppy eigthies sound en die klinkt helemaal anders dan haar eerste single. “In Midnight Fever wou ik eerder het accent leggen op de sfeer en emoties die voortkomen uit de muziek. De luisteraar wordt geleid door golvende emoties en een donkere sfeer. De tekst was voor mij van ondergeschikt belang. Om die reden gebruik ik mijn stem in dit nummer als een aanvullend instrument eerder dan de typische lead vocal”, licht ze toe.

Zwaar klinkende retrosynths en energiek oplichtende ritmes flankeren haar knappe stemtimbre, dat dromerige lijnen tekent tegen een sterk opgebouwd elektronisch landschap.

Overvallen door FOMO met terugwerkende kracht voor dat ene concert van haar, dat we gemist hebben, kijken we nieuwsgierig uit om Vroni live aan het werk te zien.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More