Home Singles THE SHADOW MACHINE – Thirst

THE SHADOW MACHINE – Thirst

by Bart Verlent

Begin dit jaar debuteerde singer-songwriter Jo Geboers (ex-Low Land Home) met The Shadow Machine met de bloedmooie single Blind, waarop hij begeleid wordt door Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds, Ansatz Der Maschine), Dennis Mahieu (ex-Rhinos Are People Too) en Wannes Nimmegeers (Quasiland). Het nummer belandde meteen in het Studio Brussel programma Duyster en werd overal lovend onthaald.

© The Shadow Machine

Blind was de eerste single uit de debuutep die volgend jaar het licht zal zien. Die ep werd ingeblikt samen met Bert Vliegen (Teen Creeps, Sophia, Whispering Sons) die instond voor de productie en Laurens Grossen (Whispering Sons, Danny Blue and The Old Socks, Rumours) die de mastering voor zijn rekening nam. Thirst is het tweede voorsmaakje uit de ep en is weer zo’n mooi, donker pareltje.

De warme stem van Geboers pakt ons moeiteloos in en met beperkte arrangementen gebeurt er iets magisch in die bijna drie minuten durende song. Thirst is een intiem nummer waarin de nabijheid van het publiek wordt opgezocht en een warme hand wordt uitgestoken om samen te reflecteren over de twijfels die ons als mens definiëren.

Geboers weet samen met zijn muzikanten de perfecte sfeer te creëren en iets wondermoois neer te zetten dat voor intens kippenvel zorgt. Laat die ep er maar snel komen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More