Home Singles VRONI – Lonely (Eigen Beheer)

VRONI – Lonely (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

De Zottegemse singer-songwriter Vroni De Moor speelt gitaar van haar tiende en vanaf haar 15 jaar begon ze zanglessen te volgen. Haar liefde voor muziek zorgde er voor dat ze hogere muziekopleiding volgt aan het Conservatorium van Gent waar ze momenteel in haar eerste master popzang zit. Vroeger maakte ze deel uit van het cover-duo Chapony maar nu is de tijd rijp om haar muziek uit te brengen.

Lonely is de debuutsingle voor Vroni en gaat niet over de eenzaamheid van de zangeres, het is meer een boodschap aan mensen die je enkel weten te vinden wanneer zij zich eenzaam voelen. Voor deze single werkte ze samen met verschillende producers en muzikanten om de energie die het nummer met zich meebrengt tot het uiterste te pushen.

Vroni houdt van straightforward rock en dat horen we zeker terug in deze single. Het nummer begint heel rustig enkel met haar indrukwekkende stem en een orgel. Stilletjes aan vallen de andere instrumenten in tot het refrein, want dan transformeert dit rustig nummer in een intense powerballade.

Muzikaal is het allemaal niet echt origineel maar het is wel heel goed gemaakt. En Vroni’s stem kan enorm veel aan, ze zingt emotioneel op de rustige stukken maar wanneer het nummer meer kracht krijgt valt pas op wat deze zangeres echt allemaal uit haar strot krijgt. Met Lonely heeft ze in elk geval een heel mooi visitekaartje afgeleverd.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More