Home Belgisch VILTER – Men On Bikes.

VILTER – Men On Bikes.

by Hans Verhoeven

Even tellen (kan even duren)… nog een maand of vier en de zomer komt eraan. De zomer! Tijd om zottigheden uit te halen, the great outdoors, om dingen te laten verkolen in de buitenlucht en daar mag altijd een muziekje bij. Neem nu: Vilter.

(c) : Sid Dankers

Armand Nelen is de man die je dan moet hebben. Richtte in 1966 The Sonny Boys op in Essen, waar ze normaal gezien aan veldrijden doen maar sinds dan ook aan muziek. En in 1969, het jaar dat Merckx op de maan landde, kwam er een single: Midnight Train, een vlammer, rammeramme ding dong, en dankzij die single stonden The Sonny Boys wel in het voorprogramma van The Pebbles.

Allemaal goed en wel, The Sonny Boys werden Splendid en Armand Nelen bleef Armand Nelen die drumde en zong en hij maakt nog muziek. Met dank aan Starman, het label als poetsdoek om wat was af te stoffen tot wat is. Vilter is wat is, wat er nu is, als je hen eens goed kan schudden komt er muziek uit en meer moet dat niet zijn. Hier, wat muziek.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More