Home Belgisch VERLIN – Without You

VERLIN – Without You

by Mark Van Mullem

Is er nog plaats voor mooie eerlijk en uiterst breekbare intimistische liedjes waar je helemaal week van wordt? Songs die je hart verwarmen… Wat ons betreft wel, misschien zelfs meer dan ooit in deze donkere tijden. En dat mag gerust ook ‘gewoon’ een liefdesliedje zijn; zo eentje dat je instant kippenvel bezorgt. Zoek niet verder. Without You, de eerste single uit het nieuwe mini-album Hunting Down The Story van celliste-zangeres Willemijn de Krey en gitarist-zanger Pascal Verlinden, samen Verlin, doet precies dàt.

foto: © Stijn Willems

Without You is hartverwarmend mooi. Of hoe dit oprechte liefdeslied je sterk raakt diep in je hart, ziel, lijf en leden. Misschien wel zo mooi dat het pijn doet, en daar hoef je niet eens de bezitter van een getormenteerde ziel voor te zijn, toch? Een beroemd duo dat daar een patent op lijkt te hebben zijn Markéta Irglová en Glen Hansard, bekend als The Swell Season. Vergelijken is misschien gevaarlijk, maar Verlin moet met dit prachtige lied geenszins onderdoen voor wat Hansard en Irglová presteren. Het mag en moet gezegd!

Without You is ook de eerste song op het nieuwe album, dat nog mooie ballads en fijne americana en countryrock bevat, opgenomen in The Rabbit Field Studio, door Stef Kamil Carlens die ook voor de mixing tekende.

De nieuwe single van Verlin is uitgebracht in eigen beheer en ook te vinden op Spotify. Bekijk alvast de clip, geniet en krijg al dan niet een krop in de keel. Traantjes? Geeft niet, het mag. Laat je hart verwarmen met Without You.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More