Home Singles VENTUS – Un Minuto Más

VENTUS – Un Minuto Más

by Nel Mertens

Emma De Moor en Gonzalo Temmermans zijn de kern van Ventus. Vorig jaar kregen we van het duo de ep Feed Your Soul te horen en met hun nieuwe single krijgen we nog meer voeding voor de ziel. Ondertussen breidde Ventus met een gitarist en een drummer uit tot een vierkoppige band, waardoor we in de toekomst niet langer enkel akoestische tracks mogen verwachten, maar ze de indie-/dreampoprichting uit gaan. Het nieuwe nummer Un Minuto Más is echter nog een akoestische release van Emma en Gonzalo.

Arwork door @funzorikaeru_yoshimi

Deze keer horen we hen in het Spaans, met één Engelstalige strofe. Dat heeft alles te maken met Gonzalo, die tweetalig opgevoed is. Waar Gonzalo schittert in de warmte die deze pianotrack uitademt, schittert Emma evenzeer in puurheid, beiden met rakende vocals in een knappe samenzang. “Is mijn stem niet luid genoeg om door je muren te breken die je op trok?”

Ventus verzamelt jong talent rond zich, want voor Un Minuto Más werkten ze samen met de jonge rapper Aloïs Maddens voor de productie en de mastering en het knappe portret als artwork bij de single is van de hand van een studente van Sint-Lukas Gent.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More