Home Singles TWOFVCE – Donau (Eigen Beheer)

TWOFVCE – Donau (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Sinds september trakteert de Antwerpse band TWOFVCE ons op nieuwe bewerkingen van nummers uit hun debuut-ep Okinawa. Het is drie jaar geleden dat dit debuut verscheen en ondertussen vond de band dat ze de songs toch anders konden aangepakt hebben. Doordat alles nu toch stilligt, vond het viertal de tijd om de tracks een nieuwe bewerking te geven.

(c) TWOFVCE

Met de nieuwe versies van Taikongren en Conversations lieten deze heren horen dat ze er met de jaren op vooruit zijn gegaan. De songs klinken voller zodat ze beter tot hun recht komen en dat is bij Donau niet anders.

In de originele versie klinkt de drum heel clean, in deze versie komt hij veel warmer over. De vibe in het origineel was vrij koel maar met deze herwerking voelen we ons op een strand op een zwoele zomerdag.

Het nummer gaat over een meisje dat zich graag laat verleiden door de geneugten van de underground. Daar past deze muziek zeker bij: ze is zwoel, warm en je kan er onmogelijk op stilzitten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More