Home Singles TWOFVCE – After This (Eigen Beheer)

TWOFVCE – After This (Eigen Beheer)

by Astrid Venturuzzo

De semi elektronisch muziek van de heren van TWOFVCE komt helemaal uit Antwerpen overgewaaid om de pijn te verlichten in deze bizarre periode en met After This is dat een fluitje van een cent. Wij waren al lovend over de twee vorige ep’s van TWOFVCE en zijn dan ook enthousiast met het razendsnelle tempo waarop deze heren hun muziek releasen.

After This is groovy, dat is zeker. De vettige baslijn brengt je al snel uit je zetel en de combinatie met de funky gitaarlijnen, dromerige zang en spoken word doen je heupen zwieren. Het is een zeer toegankelijke nummer, dat wel in ieders smaak kan vallen en dat we gemakkelijk zien uitgroeien tot een ‘hit’. Het nummer handelt over de moeilijkheden van sociale media en de verwachtingen ze teweeg brengen. Geen lichte inhoud dus, maar wel gebracht in een licht jasje van zomer, festivals en cocktails.

Wat als alle opblaasbare zwembaden reeds uitverkocht zijn? Of erger nog, je hebt helemaal geen tuin? Geen paniek! Met After This van TWOFVCE haal je alsnog de zomer in je kot en dat simpelweg door op play en repeat te duwen. Enjoy!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More