Home Singles TURMALLINA – Febre

TURMALLINA – Febre

by Bart Verlent

Wie heimwee heeft naar dreampop en shoegaze uit de jaren ’90, toen je bands als Lush, My Bloody Valentine en Slowdive moeilijk kon negeren, is bij deze Turmallina aan het juiste adres. Deze Braziliaanse band maakt sinds 2018 dromerige indiepop waar regelmatig een shoegaze wall of sound in wordt opgebouwd.

© Turmallina

In januari van dit bracht Turmallina haar debuutplaat Aurora uit en nu zijn ze volop bezig aan de opvolger. Febre is een eerste voorproefje uit de nieuwe langspeler. Het is een nummer dat volledig in de lijn ligt van Lush. Het klinkt vrij catchy en toegankelijk met af en toe wat shoegaze invloeden. Het recept is hetzelfde waar Miki Berenyi en co bekend voor stonden alleen wordt er hier gezongen in het Portugees in plaats van in het Engels.

Turmallina brengt op deze single niks origineels maar klinkt wel erg aanstekelijk. Een erg goede kopie waar we niks slechts over kunnen zeggen.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More