Home Singles TSAR B – Underwater

TSAR B – Underwater

by Bart Verlent

Muzikant, producer en componist Justine Bourgeus deed er goed aan om solo te gaan, na haar vertrek bij School Is Cool. Als Tsar B maakt ze originele, vooruitstrevende popmuziek. Vorig jaar bracht ze de legendarische kookboeken van Salvador Dali tot leven in de concertfilm Les Diners de Gala en dit jaar (op 17 maart) verschijnt haar tweede album To The Stars.

©Tsar B

Na Cruel, Trophy en Auwtch krijgen we nog een prachtig voorproefje van het album waarop ze moderne pop, klassieke muziek en dance op inventieve wijze laat versmelten. In de clip volgt ze het voorbeeld van Jimi Hendrix en steekt ze haar viool in brand. Toen ze dat bij Hendrix zag voelde ze dat hij niet boos was maar verliefd. Daarom zet ze ook op de hoes van het album haar viool in vuur en vlam.

Die passie en liefde voel je ook in Underwater. Het is een zwoel passioneel nummer waarin Tsar B de elektronica laat samensmelten met haar warme stem en viool. Dat klinkt super intens en wondermooi.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More