Home Singles TRISTAN – More Like Her (PIAS)

TRISTAN – More Like Her (PIAS)

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht Isolde Van den Bulcke, alias Tristan, haar debuutplaat Wellif uit. Nu is ze er al terug met nieuwe muziek. Op More Like Her klinkt Isolde een stuk luchtiger dan we van haar gewoon zijn. Met dit nummer wilde ze breken met een periode waarin ze veel verdriet voelde en gaan voor iets lichtvoetigs, dierlijks en puurs.

© Tristan

More Like Her de meest speelse en luchtige Tristan productie tot nu toe.

Ze wilde deze track zo ruw en leeg mogelijk houden om niet te diep in de ‘overproductietunnel’ te tuimelen. Zo ruw klinkt het nummer nu echter ook weer niet. Het is electropop met een ietwat vreemde donkere break, die heel het nummer even door elkaar gooit, maar daarna gewoon verder gaat.

Het mag misschien de luchtigste Tristan ooit zijn, toch klinkt het nummer tegelijk avontuurlijker dan ooit. En dat gaat Van den Bulcke zeker niet slecht af. Van ons mag Tristan gerust nog zo verrassend uit de hoek komen.

Je kan Tristan live aan het werk zien op 14 april op het Emerge! Festival in Charleroi en op 5 mei in Trix in Antwerpen waar die avond ook de Nederlandse Pitou op het podium staat. Op 11 mei is Tristan zowel headliner als curator in de Gentse Viernulvier.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More