Home Belgisch TRANSISTOR – Te Jong Om Oud Te Zijn

TRANSISTOR – Te Jong Om Oud Te Zijn

by Ann Cnockaert

In de dynamische wereld van de muziek ontstaan soms onverwachte pareltjes uit onbedoelde experimenten. Zo is daar Transistor, een Nederlandstalige poprockband die toevallig ontstond uit de restanten van een mislukt experiment om een dance-klassieker te maken voor de discotheken van Ibiza. Uit deze brokstukken rees echter het aanstekelijke nummer Calippo dat niet alleen viraal ging op social media en de radio, maar ook het smeulende enthousiasme voor Nederlandstalige rockmuziek opnieuw aanwakkerde bij Frederik Meuris. Als opvolger van Calippo, brengt Transistor hun nieuwste single Te Jong Om Oud Te Zijn uit, een nummer dat opnieuw de unieke stijl van de band belicht.

Transistors nieuwste single Te Jong Om Oud Te Zijn belichaamt de kern van het moment. De songtekst weerspiegelt een zoektocht naar sereniteit te midden van het turbulente leven, waarin het nummer de worsteling met de snelheid van de tijd bezingt en het verlangen om even stil te staan. Meuris deelt zijn interne conflicten over het gevoel te jong te zijn om oud te worden, terwijl de wereld om hem heen voorbij raast.

Met hun aanstekelijke poprockdeuntjes weet Transistor moeiteloos je aandacht te trekken. En vol verwachting kijken we uit naar 2024, het jaar waarin hun langverwachte debuutalbum het daglicht zal zien.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More