Home Singles TÖRZS – Átfordul (Live at Bükk)

TÖRZS – Átfordul (Live at Bükk)

by Bart Verlent

Het instrumentale postrocktrio Törzs bestaat sinds 2015 en zoekt na elk album naar een nieuwe insteek zodat elke nieuwe langspeler intenser klinkt dan de voorgaande. Na drie albums en een live opname laten ze nu slechts één nieuw nummer op de wereld los, en dat terwijl ze nooit eerder een single uitbrachten. Omdat het meer dan twee jaar geleden is dat er nog iets nieuws verscheen wou Törzs namelijk iets van zich laten horen, terwijl ze volop aan het werken zijn aan een nieuwe plaat.

© Törzs

Átfordul is dan ook iets heel speciaals. Het Hongaars trio vertoefd graag in de bergen en in de bossen dus trokken ze naar Bükk Nationale Park om daar deze meer dan zeven minuten durende track op te nemen. Met hun instrumenten, versterkers en een batterij die werkt op zonne-energie namen ze een meeslepende track op waarin Torzs één wordt met de natuur.

Het trio levert een erg gevarieerd nummer af waarin we alle aspecten van de natuur horen. De rust maar ook haar verwoestende kracht komen aan bod in deze prachtige track.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More