Home Singles TORRES – Collect (Merge)

TORRES – Collect (Merge)

by Kris Van den Bossche

Mackenzie Scott aka Torres heeft een nieuwe single uit als voorloper van What An Enormous Room, haar zesde (!) langspeler die op 26 januari verschijnt. Collect is een stevige track met zware gitaren en harde synths.

Torres © Ebru Yildiz

Torres over deze song: “Het is de woede-song die ik al jaren probeer te schrijven. Het gaat over rechtvaardigheid en wat iemand al dan niet toekomt.”

Scott speelt alles zelf op deze single en ook op de plaat: gitaar, bas, synths, piano en geprogrammeerde drums. De track wordt aangevuld met bijdragen van Sarah Jaffe, ook producer en Ryan Pickett, de engineer.

“I am nothing you’ve seen before”, zingt ze met haar loepzuivere engelenstem in de brug van de song, voor haar lage alt verdergaat met “I’m here to collect”. Alles op de dreun van de gitaren, synths en de hamerende piano. Ontroeren en uithalen, Torres doet het allemaal met gemak.

De track ligt in de lijn van het vorige album, Thirstier (2021), dat ons kon overtuigen van het talent van deze alleskunner. Na haar vorige passage in ons land voor beperkt publiek, krijgt ze nu terecht een groter podium. De voorverkoop is ondertussen al gestart. Torres is groter dan je denkt.

03/02/2024 – Cactus Club, Brugge

Torres in de Cactus Club – Facebook Event

Torres | Facebook | Instagram

YouTube – Torres – Collect
Spotify – Torres – Collect

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More