Home Singles TOMBERLIN – idkwntht

TOMBERLIN – idkwntht

by Ann Cnockaert

Tomberlin deelt de nieuwe single idkwntht, met gastvocalen van Told Slant’s Felix Walworth. De track is de eerste nieuwe muziek die Tomberlin deelt sinds de ep Projections uit 2020.

De Amerikaanse Sarah Beth Tomberlin bracht in 2018 het debuutalbum At Weddings uit. In 2020 volgde dan de ep Projections. Intussen bouwde Tomberlin al een grote fanbase op met haar breekbare folknummers.

Idkwntht, een anagram voor “I don’t know who needs to hear this”, is een prachtige breekbare song die troost biedt aan de luisteraar. Muzikaal is het nummer een mix van folky akoestische gitaar aangevuld met een zachte sax.

Over de track zegt Tomberlin: “Het nummer is een soort sonisch altaar. Het gaat over het nemen van een moment voor herinnering, helderheid, en het zetten van een intentie voor wat er komen gaat. Een soort liedversie van het opschrijven van je intenties bij volle maan. Vasthouden aan gevoelens, woorden en vroegere versies van onszelf en ons gedrag helpt alleen als we ervaringen kunnen onderzoeken als we er eenmaal buiten staan.”

Tomberlin speelt op woensdag 27 april 2022 in Botanique in Brussel. 

Facebook – Instagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More