Home Singles TOMA BEATS + WIM – IJsblok

TOMA BEATS + WIM – IJsblok

by Bart Verlent

De Leuvense rapper WIM heeft na drie albums met liveband PhilliBustasPLUS en vier albums met Phillibustas volop zin om solo zijn eigen weg te volgen. Vorig jaar maakte hij met Toma Beats de ep Luistervuur die zo succesvol was dat op 23 september het vervolg verschijnt met de logische titel Luistervuur II. Ook op deze nieuwe ep werkt WIM samen met Toma Beats. Beide heren hebben elkaar slechts twee keer in real life gezien maar blijkbaar vullen ze elkaar perfect aan.

© WIM & Toma Beats

IJsblok is de tweede single uit de nieuwe ep en gaat over dat als de stress aanhoudt, de passie stilaan wegebt. Relaties komen onder druk te staan. Dagelijkse ruzies zuigen je nog verder leeg. Tot er plots slechts een schim overblijft van wat ooit was. WIM vraagt zich in deze track af of je op dat moment keuzes moet maken.

Toma Beats gebruikte samples uit de cooljazz en combineerde die met funky samples uit de jaren 70. Die combinatie werkt perfect en WIM kan zich volledig laten gaan op de warme sounds. Hij is een echte woordenkunstenaar die erin slaagt om een verrukkelijk geheel te creëren.

Van ons mogen deze heren blijven samenwerken! Altijd zorgt hun samenwerking voor een magisch, groovy plaatje.

FACEBOOK PhillibustasFACEBOOK Toma Beats

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More