Home Belgisch TOKKA – Running On Fumes

TOKKA – Running On Fumes

by Wouter De Sutter

Sommige medemensen zijn gewoonweg geboren met een artiestennaam. Ze zijn bijgevolg haast voorbestemd om minstens enkele schuchtere stappen te zetten richting showbizz in al zijn verschijningsvormen. Zo ook de chanteuse Ingrid Tokka. Nee, Tokka dus en – in case you were really wondering – niet te verwarren met het gelijknamige figuurtje uit de Teenage Mutant Ninja Turtles.

TOKKA (c) Tokka

Gestart als vocaliste/uithangbord van een coverband, is Ingrid al enige tijd druk in de weer met eigen creaties in duo met Xavier Christiaens (gitaar). Een formule die retestrakke poprock met een duidelijke eighties twist oplevert. Van de vlotjes verteerbare soort bovendien. Zoals de recent uitgebrachte single Running on Fumes laat horen, opvolger van Bigger than life dat eerder op het jaar werd uitgegeven.

Vlotjes verteerbaar staat niet (altijd) gelijk aan lichtvoetig, Running On Fumes draagt een duidelijke end of the road boodschap in zich die naadloos aansluit bij de kopbrekens die onze wereld al enkele maanden met succes terroriseren.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More