Home Singles TIM DE ROO – Manix Pixie Dream Girl

TIM DE ROO – Manix Pixie Dream Girl

by Bart Verlent

De Gentse singer-songwriter Tim De Roo maakt vrolijke popdeuntjes in zijn moedertaal met melancholische teksten en een zwart-humoristische ondertoon. In 2021 debuteerde hij met de ep Gedeelde Smart en vorig jaar bracht hij de single Gevallen Held uit. Daarop zingt hij over hoe de diepe bewondering voor zijn jeugdidool Morrissey omsloeg in teleurstelling.

© Tim De Roo

Tim is er terug met de nieuwe single Manic Pixie Dream Girl, die hij zoals altijd heeft opgenomen met producer/multi-instrumentalist Ward Snauwaert. Het nummer heeft een wat mysterieuze vibe door de analoge synths en de sobere ritmebox (een link naar Air?). Tim geeft met zijn mooie, heldere stem het nummer meer kleur.

Hopelijk brengt De Roo terug een nieuwe ep of album uit want zijn liedjes zijn echt meer dan de moeite waard. Maar een paar singles uitbrengen per jaar is echt veel te weinig… We hopen dat 2024 in het teken zal staan van de debuutplaat van dit Gentse talent.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More