Home Singles TIEN TON VUIST – Sorry (Justin Bieber cover)

TIEN TON VUIST – Sorry (Justin Bieber cover)

by Bart Verlent

We wisten dat het coronavirus serieuze gevolgen kan hebben maar dat de garagerockers van Tien Ton Vuist naar Justin Bieber zouden grijpen, konden we niet voorzien. Onder het motto “de wereld is toch al om zeep” ging het Oudenaardse duo aan de slag met een Bieber classic. Tijl en Nikki steken het allemaal op deze lege zomer, daarom vonden ze het nodig om Sorry te verkrachten.

(c) Ann Cnockaert

Tien Ton Vuist staat gekend voor hun rammelrock die geen genade kent dus eigenlijk wisten we dat dit geen slechte combinatie kon zijn. Toch blijft het duo trouw aan het origineel maar het klinkt allemaal veel vettiger, dus ze blijven ook trouw aan hun eigen geluid. Tijl De Meulemeester klinkt natuurlijk niet zo glad als Bieber maar dat kunnen we alleen maar toejuichen.

We willen de kerels van Tien Ton Vuist niet aanmoedigen om alle songs van Bieber aan te pakken maar deze Sorry is gewoon een zalige cover. Wie weet wordt dit wel de corona-zomerhit van 2020!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More